APEL LA RUGACIUNE COLECTIVA - PSALMUL 90 - IN FIECARE SEARA LA 21,00 - pana la lichidarea pandemiei

Este un apel facut catre toti cei care se considera a fi crestini, de a ne ruga la Dumnezeu pentru toti romanii aflati in grea incercare, in aceasta perioada, indiferent unde s-ar afla in Tara sau dincolo de hotarele ei, pentru Romania si toti cei care trec prin clipe grele, boala, frica, orice neputinta sufleteasca si trupeasca, pentru sporirea credintei, protectia si ajutorul lui Dumnezeu.

Sa punem si noi umarul la efortul facut de toata lumea pentru a trece prin aceasta foarte mare incercare, in care trebuie sa fim uniti, cu multa credinta, sa reusim sa ramanem Oameni - creatiile Sale si demne de Dumnezeul nostru, dupa chipul si asemanarea Sa si Sa-I indeplinim vointa de a ne iubi pe aproapele nostru, in orice imprejurari, pentru a nu rusina mai tarziu de faptele noastre de acum.

Si sunteti rugati sa mai faceti un mic efort pentru a citi impreuna Canonul de rugăciune către Sfântul Mucenic Ermie

https://doxologia.ro/canon-cantari/canon-de-rugaciune-catre-sfantul-mucenic-ermie

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 

PSALMUL 90

 

1. Cel ce locuieşte în ajutorul Celui Preaînalt, întru acoperământul Dumnezeului cerului se va sălăşlui. 2.Va zice Domnului: "Sprijinitorul meu eşti şi scăparea mea; Dumnezeul meu, voi nădăjdui spre Dânsul". 3. Că El te va izbăvi din cursa vânătorilor şi de cuvântul tulburător. 4. Cu spatele te va umbri pe tine şi sub aripile Lui vei nădăjdui; ca o armă te va înconjura adevărul Lui. 5. Nu te vei teme de frica de noapte, de săgeata ce zboară ziua, 6. De lucrul ce umblă în întuneric, de molima ce bântuie întru amiază. 7. Cădea-vor dinspre latura ta o mie şi zece mii de-a dreapta ta, dar de tine nu se vor apropia. 8. Însă cu ochii tăi vei privi şi răsplătirea păcătoşilor vei vedea. 9. Pentru că pe Domnul, nădejdea mea, pe Cel Preaînalt L-ai pus scăpare ţie. 10. Nu vor veni către tine rele şi bătaie nu se va apropia de locaşul tău. 11. Că îngerilor Săi va porunci pentru tine ca să te păzească în toate căile tale. 12. Pe mâini te vor înălţa ca nu cumva să împiedici de piatră piciorul tău. 13. Peste aspidă şi vasilisc vei păşi şi vei călca peste leu şi peste balaur. 14. "Că spre Mine a nădăjduit şi-l voi izbăvi pe el, zice Domnul; îl voi acoperi pe el că a cunoscut numele Meu. 15. Striga-va către Mine şi-l voi auzi pe el; cu dânsul sunt în necaz şi-l voi scoate pe el şi-l voi slăvi. 16. Cu lungime de zile îl voi umple pe el, şi-i voi arăta lui mântuirea Mea"

Free Joomla! template by L.THEME