Jurnaliștii ucraineni scot la iveală mai multe indicii suspecte referitor la ce s-a întâmplat cu victimele din Casa Sindicatelor din Odessa

Vinerea trecută, în orașul Odessa din Ucraina au avut loc lupte violente între susținătorii integrității țării și separatiștii proruși.

Traducerea – Elena Cojocaru

Acum putem trage concluziile privind conducerea tuturor celor 15 republici foste unionale. Pentru început am decis să propunem un tabel rezumativ privind situaţia la data de 01.01.1992, 1.02.2002 şi 1.01.2012.

Mai mult de jumătate din cetățenii Rep. Moldova cred că unirea celor două state românești s-ar putea realiza, arată un raport preliminar al studiului efectuat de Centrului Român de Studii și Strategii privind identitatea națională din Rep. Moldova.

Datele preliminare ale sondajului efectuat de Centrul Român de Studii și Strategii, sub genericul „Identitate Națională în Rep.

Traducerea – Elena Cojocaru

Guvernarea preşedintelui Lucinschi

1. LUCINSCHI Petru – preşedinte al Moldovei din data de 15 ianuarie 1997 şi până în data de 7 aprilie 2001.

Traducerea – Elena Cojocaru

          Populaţie – 3,5 milioane de oameni. Practic, resursele naturale lipsesc cu desăvârşire. Baza economiei ţării o reprezintă agricultura. Totodată, regiunea cea mai dezvoltată din punct de vedere industrial, Transnistria, populată în majoritate


În perioada cuprinsă între 19 şi 23 martie o delegaţie a Camerei Comunelor a Federaţiei Ruse, condusă de secretarul Camerei Comunelor, preşedintele Institutului „Kurciatov” a efectuat o vizită în capitala României.

Din componenţa delegaţiei au mai făcut parte membrul Comisiei Camerei Comunelor pentru dezvoltarea actelor de filantropie şi

Free Joomla! template by L.THEME